GUIDO WUNER 06-534 12 433 | GUIDO@MIOMINDFULNESS.NL 
                                                                                                                                                                                                                                        

Bewustzijn van jezelf en omgeving is de basis om bewust te groeien

Onze programma 's zorgen voor meer betrokken, productieve, innovatieve en creatieve leiders en medewerkers 
'Mindfulness is een vaardigheid die niet komt door het te bestuderen, maar door het te ervaren..'

'Door deze training ervaar ik meer rust in mijzelf. Ik maak me iets minder druk doordat ik meer focus en daardaar ook meer overzicht hebt gekregen in wat prioriteit nodig  heeft.' - Nicole  (architect)

MiO Mindfulness Programma keuze:


8 weekse Mindfulness groepstraining

Basis Mindfulness MBSR/MBCT training (max. 20 pers)
8 weekelijkse bijeenkomsten van 2 uur

De basis training mindfulness in organisaties gebaseerd op het MBSR = Mindfulness Based Stress Reduction + MBCT = Mindfulness Based Cognitive Therapy. De training is afstemd op de 3-eenheid van 'persoon-beroep-organisatie'. Deelnemers krijgen meer inzicht in  automatische reacties,  eigen emoties en mindset. Ze leren aandachtoefeningen, ademhalingstechnieken, inzichtsoefeningen en meditatietechnieken.. Hierdoor ervaren ze meer rust, ruimte en ontspanning. Resultaat is meer focus, concentratie, omgaan met stress en daardoor meer balans.

€ 625,- per deelnemer. (ex BTW)

(incl. manual, intakegesprek deelnemers, digitale ondersteuning en e-mail support, externe lokatie mogelijk)

'Door de training kwam duideljk naar voren dat ik zelf onderdeel ben van de situatie en daar dan ook iets in kan veranderen, door mezelf te veranderen: meer mezelf zijn en anders te communiceren.'   Carolien (verpleegkundige)


Mindfulness groepstraining MiO Plus

Mindfulness training + afstemming op werkzaamheden / organisatie (max. 10 pers)
6 weken training in afstemming met opdrachtgever

Deze training is afgestemd op de specifieke werksituatie en/of werkdruk. Er is spefifieke afstemming met de opdrachtgever gericht op ondernemingspecifieke en beroepsgerelateteerde knelpunten. Deelnemers krijgen meer inzicht in persoonlijk leiderschap, organisatie-cultuuren collectieve mindset. Resultaat is meer persoonlijke en professionele groei en daardoor bewuste resultaten.

€ 745,- per deelnemer. (ex BTW)

(incl. uitgebreide vooranalyse, manual , intakegesprek deelnemers, digitale ondersteuning  en e-mail support, externe lokatie mogelijk)


'De coaching was zeer waardevol. De balans tussen werk en prive begon te wringen, wat ten koste ging van mijzelf en het resultaat op het werk en prive. Ik heb duidelijk nu weer beter de balans gevonden.  Ik ben weer meer onbevangen gaan leven en werken. - Patrick (Managing Director)


Individuele Mindfulness Coaching

Persoonlijke begeleiding 

Soms is een groepstraining niet wenselijk of niet toereikend. Individuele begeleiding is dan de oplossing. Dit kan zijn voor persoonlijke ontwikkeling, professionele groei, mindfull leiderschap, stressreductie, burn - out preventie. Het begeleidingstraject wordt individueel vastgesteld.

€175,-  per sessie van 1,5 uur (ex BTW)

(incl. uitgebreide vooranalyse, manual , intakegesprek deelnemer, digitale ondersteuning  en e-mail support, externe lokatie mogelijk)