GUIDO WUNER 06-534 12 433 | GUIDO@MIOMINDFULNESS.NL 
Mindfulness in Organisaties

vraagt om specifieke kennis:

Mindfulness én organisatiekunde.


 MiO mindfulness helpt organisaties bewuster te werken en daardoor betere resultaten te halen. Sinds 2011 geven wij organisatie-advies en begeleiden en implementeren wij  mindful werken in de totale organisatie van directiekamer tot de machinekamer.


 Wij zijn bevlogen over het werk wat wij mogen doen en dankbaar voor de resultaten die we realiseren. Wij geloven dat het hart van een organisatie het hart van de medewerkers is. En pas als het hart van de medewerkers op de juiste manier klopt, dan klopt het hart van de organisatie.

MiO Mindfulness trainers zijn gecertificeerde MBSR/MBCT Mindfulness trainers en/of  ACT therapeuten die aantoonbare managementervaring en affiniteit hebben met het bedrijfsleven en organisatiekunde.

Guido Wüner Wewengkang (founder)

Met veel plezier heb ik in verschillende sales en management functies gewerkt binnen de financiele wereld.   In 2001 ontstond de mogelijkheid om een wens te vervullen: het starten van mijn eerste eigen onderneming. Na de succesvolle verkoop van mijn (toen inmiddels) 2 bedrijven in 2008, had ik de  tijd en vrijheid om een andere wens (of nieuwsgierigheid) te vervullen:  mijzelf verder te verdiepen in de psychologie van mensen en organisaties. Hiervoor volgde ik verschillende studies en opleidingen in het Westen en ook verdiepte ik mij in het Tibetaans Boeddhisme. Met als gevolg dat ik regelmatig lange perioden in het buitenland voor retraites en studies verblijf. Daarnaast was ik verbonden aan een aantal grote opleidingsinstituten voor het doceren van diverse management- en NIMA opleidingen (HBO/post HBO). Na het afronden van mijn westerse studies zoals MBSR Mindfulness, ACT Therapy, Intuitief Coachen, Mindfulness in Organisaties begon ik met het adviseren en begeleiden van organisaties op het gebied van bewustwording (veranderingsprocessen, organisatie cultuur, leiderschap), vitaliteit (omgaan met stress en burn-out preventie) en duurzame strategische groei (ondernemingsplannen (her)-schrijven.) En betrokken bij diverse start-ups en sociale impact projecten.

Ik ben vooral in staat om zowel zakelijke als persoonlijke doelen te vinden, te verbinden en duurzame resultaten te realiseren.  

'Living your most beautiful life means realizing an optimal balance between your time, health and wealth.'